diumenge, 4 de març del 2012

Pregunta 10

Seguint en la línia de l'avaluació inicial m'agradaria compartir amb vosaltres també el contingut de la pregunta de valoració numerica. Coincidim en alguns punts? La veritat es que contestar a aquestes preguntes sense poder documentar-me una mica abans sobre el tema ha suposat un petit repte per mi. Sera que no estic acostumada a treballar "a cegues"!!

3 comentaris:

  1. Hola Raquel, a mi també m'ha estat difícil contestar algunes preguntes sense haver-me pogut documentar abans.

    M'agradaria comentar-te que pel que fa a la frase "els debats a la UOC poden millorar motíssim" veig que t'has posicionat amb un 3.

    Bé, jo opino que el fet de realitzar un debat amb diferents persones pot ajudar a millorar el coneixement que tenim respecte un tema. Ja que amb el simple fet de debatre, estem canviant-nos opinions. Opinions que potser no ens haguéssim arribat a plantejar si no haguéssim realtizat el debat, i que per tant ens poden fer-nos canviar la nostra.

    A més, sempre les coses es poden millorar no?

    Salutacions, Neus

    ResponElimina
  2. Hola Neus!
    Ostres, llegint el teu comentari m'he adonat que la comprensió lectora i les interpretacions de cada pregunta són lliures!
    Estic molt d'acord amb tu en el sentit que els debats són una gran oportunitat per intercanviar opinions i punts de vista que afavoreixen a l'enriquiment personal i els considero bàsics en una comunitat d'aprenentatge com la UOC.
    Partint del punt que estem totalment d'acord en aquest sentit haig de confessar que jo vaig interpretar la pregunta de forma diferent. La meva interpretaciío anava lligada a que vaig deduir que es referia a que "els debats de la UOC no estan ben gestionats ni són prou útils i per tant, han de millorar moltíssim" per això, com considerava que no era així vaig otorgar una puntuació baixa en aquest camp.
    Potser si que va ser un lapsus interpretatiu! Espero que m'hagis entès una mica millor, sinó cap problema, ho podem tornar a parlar.
    Gràcies per la teva visita i fins un altra!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres doncs és cert que hem entés la pregunta de forma diferent, potser hagués estat millor que se'ns hagués donat més especificada per tal d'haver-hi una única interpretació.

      Fins una altra :)

      Elimina